Wednesday, 19 June 2013

20062013

Ya Allah lama sungguh aku tak singgah sini. Rindu toksah bilang lah. Banyak sangat sangat.

Kawan besok aku dah nak nikah. Sobs. Kalau tanya apa aku rasa aku rasa gembira tapi dalam masa sama sedih. Tak tahu kenapa. Mungkin ini rasa yang semua bakal pengantin akan alami.

Esok aku harap majlis berjalan lancar dan sesempurna mungkin. Aku nervous nie. Besok akad nikah sabtu nie majlis sabtu depan majlis belah laki.

Pada semua yang baca post nie, yang kenal aku dan paling utama yang free datang la ke majlis. Ikhlas. Walaupun aku tak kenal korang tapi korang dekat dihati aku.

Maaf lah aku dah makin kekok menulis mungkin pasal dah lama sangat tinggal bidang nie kena asah balik la lepas nikah nanti. Dulu bukan malas tapi aku malas nak on laptop dan selepas dikerobek handphone baru aku tahu oh camnie nak tulis blog through hp. Maaf gua jakun.


31 comments:

  1. moga segalanya berjalan lancar..!

    ReplyDelete
  2. OMg... tetiba u are back with the grandest news. Congratulations dear, moga segala nya berjalan lancar. All the best k.

    ReplyDelete
  3. Lama tak blogwalking sini... Dah nak nikah da??? Tahniah :)

    Rajin2 singgah blog anis, anis ada jual skirt, dress n bajju sikit2 :)

    ReplyDelete
  4. congrats fie
    sorry tak dapat dtg.
    last minute kena tkr cuti ke akhir bln

    ReplyDelete
  5. tahniah dan semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  6. fie! tahniah sekali lagi.
    selamat pengantin baruuuu :)
    kalu dok klate, g doh nim. ni mugo duk bangi tu gap. huk3
    semoga majlis berjalan lancar molek esok tuhh :)

    heee~

    ReplyDelete
  7. waaaaaa.. tahniah fie.. semoga berjalan lancar esok..

    majlis fie, sme dgn majlis adik Rina..

    congrtsss Fie!! Happy for you :)

    ReplyDelete
  8. semoga segala-galanya berjalan lancar dan majlis nanti meriah...

    ReplyDelete
  9. tahniah Fie. bakal bergelar isteri esok. cepat masa berlalu, tup tup dah nak nikah. tahniah2.hehe

    ReplyDelete
  10. tak kira.. mohon update blog selalu.. permintaan ni.hehe

    ReplyDelete
  11. sukses buat pernikahannya ya, moga jadi keluarga yang samara..amiiin :)

    ReplyDelete
  12. sorry tak dapat datang kak fieee. selamat berumah tangga. semoga kekal sampai bebila (ameen) :) kite menyusul beberapa tahun lagi (hahahahaha)

    ReplyDelete
  13. Fifieeeee i miss so much darling. Lama tak jenguk blog, kawen dah :')
    Upload loads picture okeh! :-*

    ReplyDelete
  14. selamat pengantin baru fifie. semoga jadi isteri yang solehah...

    ReplyDelete
  15. tahniah sis! :DD
    lepas ni update la rerajin. hihi.

    ReplyDelete
  16. macam mana nak pergi? tak bagi alamat pun.
    btw selamat pengantin baru fifie! :D

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru kak.. wahhhhh! tak sangka ena akk dah jadi bini org... aaaauuuummmm

    ReplyDelete
  18. OMG. LAMANYA TAK TENGOK FIFIE. SO SAD VEE KAT SARAWAK. HUHU. SEMOGA SEMUANYA BERJALAN LANCAR :)

    ReplyDelete
  19. taniah fie....baru tahu. law x dah pi majlis fie....leh shoot pic fie comei2...aduhaiiiiii......

    ReplyDelete
  20. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  21. Selamat pengantin baru dan selamat menjadi isteri !! ;)

    ReplyDelete
  22. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete
  23. slm..kak fie yg cantik..slmt menempuh alam rumah tangga kak,,,harap2 lps ni aktif lg la mnulis blog..anwy,,kite suke giler tgk muka akak..cantik bangat!


    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. congrats pretty Pn Fifie =))

    ReplyDelete
  25. sis fifie tahniah... suke3 !!!!
    semoga bahagia till jannah..amiiinn ^_^

    ReplyDelete
  26. kahwin?? :) semoga semuanya berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  27. lama sarah tunggu akak pengantin baru nie update blog.. moh le sambung blogging, nak nengok gambor kawin.mesti cun melecun nie

    ReplyDelete
  28. Fie, mane awak?

    lama dah tak update blog.. rindu la :(

    ReplyDelete
  29. waaaahh...Congratssss Fie..lama tak menyinnggah kat blgo fie dh jd bini org rupenye..Tahniah tau.. semoga bahagia hgga ke jannah.. ^_^

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum. semoga kekal bahagia bersama suami. update sikit gambar nikah. hehhee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...