Wednesday, 15 January 2014

tuan tanah dah kembali yeayyy

Salam ehemmm haiii

Mai goat lama nya tak update belog, heeee tuan tanah minta maaf. Oh rasa awkward nak menulis macam dah lama gila tak mencurahkan idea di ladang gandum. Adehhh sampaikan idea yang berguni ni dibiar biar terus jadi beku. Tak jadi ah nak update. Nanti idea dah basi.

Actually kita update nie ada benda nak bagitahu awak awak sekalian. Eh tak tak not what you are thinking.  Wrong. Tettt. Kita tak pregnant lagi tau, pasal kita LDR ( cinta jarak jauh jauh beribu batu) sobss, k k sambung story. Ritu kan kita macam nak try other thing la sesaja je klik link ini ini. Macam ramai je yang minat, macam ramai je yang suka benda tu.

Yelah pasal duit semua orang suka. Tak giteww. Then Iolls click and you know what. Within 2 days I managed to get usd100. Cer convert to myr dah dapat berapa tu. Lepas buat beli lipstick MAC candy yum yum. Hiks. Tapi yang problem nya kita kena dapat at least usd300 baru lah dapat nak cash out. Harap la seminggu cukup usd300. Boleh le iolls buat bayar yuran kereta bulan depan. Ngeh ngeh.

Dan satu lagi yang korang harus tahu, benda nie tak perlu apa apa modal. Cuma korang kena sign up as a member then buat semua task yang disuruh. As simple as ABC.

Till then goodnight lovelies.

Eh eh sesaje tuan tanah nak share gambar agak lama tuan tanah tak tepek gambar disini. Ehem berat dah naik 7kg untuk 5 bulan berkahwin. Bagus lah. Hahaha






8 comments:

  1. waaaaa rindu nye kat Fie =D
    rajin2 update tau selalu lepas ni..

    ReplyDelete
  2. wowwwwwwww.....si manis dh come back. taniah fie utk mjls.

    ReplyDelete
  3. jumpe kat fb je fie kan heheheh
    cheida pon dah keluat nk mengupdate blog muauauauahahahahha

    ReplyDelete
  4. Hai fiee :) kembali la berblog meriahkan dunia blog hehehe naik banyak sgt tu fieeeeeeeeee jaga2 hehe

    ReplyDelete
  5. aku rsa mcm aku lg lama..siap taw2 ko da kawen da..hehe

    ReplyDelete
  6. theweeklypay. should try. tapi ada yg kata fake.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak. wahh bestnya. naik berkilo. hati tengah senang kan. hehe. comellah muka awak, iras rita rudaini. hihi (",)

    ReplyDelete
  8. mek!
    apo kobar.
    lamo dok singgoh sini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...