Friday, 17 January 2014

Plain Wide Shawl murah murah je

Salam,

Weekend nie buat apa? Banyak ke aktiviti. Kita macam biasalah sejak sejak kerja nie jadi pemalas yang amat nak keluar rumah hujung minggu. Rasa nak tidur nak bangun pagi Ahad tu terus. Haha melampau betul aku. Nasib baik laki takde kat sini.

Sekarang nie kan trend hijabi pakai wide shawl yang macam macam design. Ada plain ada corak bunga ada corak rama rama ada corak leopard nak ranggi lagi corak skull. Tak kisah asal ditutup aurat tu.

Kita pun sama jatuh cinta dengan wide shawl nie pasalnya jenis senang nak bentuk macam kalau si laki atau boipreng tengah tunggu nak ajak pi dating dan tak nak kasi derang membebel macam mak nenek haaa terus pakai yang nie. Zup zap zup zap done! ! Yippie yippie.

Satu lagi buat kita jatuh hati ialah dengan kelebaran size shawl nie. Bukan jenis yang biasa2 tapi lebarrrrr dia mampu untuk cover dada kita.

             

Ehem jadi untuk siapa siapa yang minat dengan wide shawl nie boleh la contact kita. Hehe kita jual. Amboiii kemain kan mukadimah kita nak pikat customers  hikhik.


Price : RM15 exclude postage ( get free postage for 2 pcs)
Material : Cotton Viscose
Measurement : 1.8M x 1.0M

Berminat boleh contact kita di : afidatulain@gmail.com

Till then have a great weekend loveliest

22 comments:

  1. kite ada 1 wide shawl ni, tp sampai sudah kan, pakai tak pernah kemas. comot semedang. hihii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan stail tudung nie memang nk kasi efek comot tapi comel

      Delete
  2. wowwwwwwwwwwww...dh jadi biz women plop ke fie??? kije kat bank tu lagi erk???? selalu lalu pasir puteh tapi dop ingat nak singah starang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kerja situ la. Hehe ala kalau singgah cam ke dok tahu fie nie. Haha meh la beli utk tunang ko gf ko. Heeee

      Delete
  3. Sis..ade whatapp x?? Nak order

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. murahnya. hehe. salam perkenalan. sheila singgah dan follow sini.

    ReplyDelete
  5. Sis.. whatsapp x?? Sya nk order

    ReplyDelete
  6. Sis.. whatsapp x?? Sya nk order

    ReplyDelete
  7. ada whatsapp tak?? nak oder buat stock hehe

    ReplyDelete
  8. Assalam...can u kindly wassap ur numb to aizatalimat@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Assalam...can u kindly wassap ur numb to aizatalimat@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Ade lgi x nie sis??email me if still available..tq..
    pinky_zarra86@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Sis..ade whatapp x?? Nak order

    ReplyDelete
  12. salam sis, ada lg jual wide shawl ni x?..kalo ada please email me
    k.ummist@gmail.com

    ReplyDelete
  13. hoh comey eh wak kaler ija tu mokmu...ader agi ker?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...