Wednesday, 26 February 2014

Shimmer Halfmoon Shawl

Salam haii,

Rasa macam blog nie dah jadi medium perantaraan untuk aku buat bisnes pulak. Tapi takpelah as long as mencari rezeki yang halal. Heeee nak merapu meraban macam zaman dulu kala pun dah tak reti jadi nya guna la blog sebagai tempat nak cari rezeki pulak ye dop.

Previous entry hari tu aku promote pasal wideshawl plain, Alhamdulillah ramai yang email pasal shawl tu malah ramai jugak yang minat beli borong. Rezeki rezeki. Terima kasih pada semua customers tersayang. Itulah orang kata walaupun kita jual benda yang sama dengan orang lain, tak ada signature items pun tapi dah namanya rezeki. Orang pilih nak beli dengan kita jugak kan. Kuasa Allah.

Jadi malam nie aku nak up entry pasal shimmery plain halfmoon shawl. Ahaks. Ini yang terbaru dari ladang. Aku baru mula nak ambil stock. Bukan nak gebang ke apa, tapi kualiti kain is to die for. Memang bagus. Sebab aku nie jenis yang aku pakai dulu aku yang rasa dulu baru aku ambil stock jual. Aha.



See the glitter material on the shawl tak glitter sangat macam glitter shawl yang korang selalu jumpa tu. Dan yang penting bila korang pakai tu tak rasa pun macam jadi focal point orang ramai pasal tudung korang yang lip lap macam lampu lip lap bulan puasa. Yang ini the glittery is just nice. Sesuai untuk ke kuliah, ofis atau nak berjalan jalan di shopping complex dengan pakwe time weekend tu. Sebab tu aku namakan nya SHIMMER HALFMOON SHAWL. 

Jap ea tuan tanah tunjuk gambar tuan tanah pakai pulak, baru korang nak caya kan. Haaaa jap eh jap eh. Nak upload.  

Haaaaa nampak tak, trust my word. Memang tak meriah liplap pun. Dan yang penting saiz besar boleh cover your chest. Hehe

Jadi apa tunggu lagi, cakap banyak tak gunaaa lah kan. Interested?  Boleh capai ( read : reach me) aku di gmail afidatulain@gmail.com atau nak senang stalk instagram aku plainandpride. Nanti kat sana kita borak panjang lebar lagi ye. 

Till then goodnight lovelies.  




3 comments:

  1. moga suksess dalam bisnes. hehee :D

    ReplyDelete
  2. Your designs are nice and there is creativity which people like... atlleast i appreciate and hope to see new designs from you. Keep it up... Luvz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...