Friday, 27 July 2012

Segalanya dihujung jari anda



Assalamualaikum readers,

Seorang perempuan yang feminis selalu meletakkan apa yang mereka pakai on the top of the list. Tak kisah la macam mana cara mereka berpakaian tapi apa yang diutamakan adalah kualiti, harga, dan kecantikan sesebuah pakaian itu sendiri. Bagi orang yang sudah bekerjaya, punya pendapatan tetap money is not matter at all. They can buy any outfit they love. Tapi sebagai seorang pelajar atau seorang yang baru habis belajar dan sedang mencari pekerjaan duit selalu menjadi kekangan. Biasalah, bila masa sudah tidak menghalang duit pula datang mengganti.

As for me I love to experimental with my outfit. Kadang-kadang orang terteleng-teleng melihat lalu ketawa, kadang-kadang orang kagum lalu bertanya eh where do you buy your palazzo. Biasalah manusia bermacam ragam. Aku selalu tercari-cari blogshop yang menjual pakaian dengan harga yang murah yang mampu milik orang kata. Jadi semalam adalah kemuncak segalanya, bila kawan aku suggest satu blogshop baru kepada aku. 

rockavintage mampu memenuhi setiap ciri yang aku idamkan. Aku dah menilai dan menilik setiap yang dijual, yess harganya amatlah murah jika dibandingkan dengan blogshops lain. Contoh kau ada RM100, kau boleh dapat seutas rantai leher yang vintage, a unique ring and a blouse. Well, not many blogshop offers you three items with hundred bucks. 








Eventhough this blogshop is still a baby but trust me the founders have a lot of experience, they serve you with good services, the items offer are the latest and trendy.

15 comments:

  1. wah...terima kasih kongsi blogshop ni. haha. memang best la kalau boleh dapat banyak item dalam harga yang murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie pun dah jatuh cinta pada blogshop nie. Harga memang murah amat.

      Delete
  2. amboi fie..shopping je ni! haha..indah ttbe baik sket bln ni, havent buy anythng pn lg..tp mmg nice lah the top kt atas tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Fie nie indah memang kuat shopping tak tahu macam mana nak buang tabiat nie.
      Haha.

      Delete
  3. kite tak penah lagi beli online . eh penah tapi tu ubat jerawat . bebaju ni tak penah lagi . tapi hatii tuu dah lama tergerak nak buat .hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah ? Ubat jerawat pun jual on9. tak pernah beli lagi. hehe.

      Delete
  4. Replies
    1. Kann. hehe. Tapi accessories dia yang menawan. Murah.

      Delete
  5. boleh tahan.
    awak! selamat berpuasa.
    duk kb eh?

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah. Duk Kb. Sekampung ke kita? hehe.

      Delete
  6. nice jgk brg2 kt blog ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah tie. Hehe. Boleh la terjahhhh.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...