Wednesday, 1 August 2012

Wordless Wednesday 1





This is January to August 2012 ( present) achievement. I may not a good writer, but I'm positive I am good reader.


“No entertainment is so cheap as reading, nor any pleasure so lasting.”  Lady Mary Wortley Montagu (1689 - 1762)

23 comments:

  1. wah awak sangat rajin membacalah... dah la cute pulak tuh huhuhu... done follow u dear - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai noob, eh noob pulak saya nak panggil awak noob. haha. Thanks for following.

      Delete
  2. yeah, i like the tagline!!! cause i think im not a good writer too. hekhek. u shud try to read picture books fie..yg for children like the one ive posted in my blog tu? so much fun. tak abes2 gelak je indah dr smlm. penat marathon buku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu fie ada beli yang diary of wimpy kid, memang fun gila lah. banyak karikatur. Tapi hilang entah ke mana. :(

      Delete
    2. oh dat one..dia da wat movie kan? indah lom lg bc buuku tu even da bape kali dok belek..tp belek je lah..hehe

      Delete
  3. fie! nanti tinggal address ehh kalau nak tukar2 kad raya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay ain, nanti fie hantar dekat email ain deh. hehe.

      Delete
  4. Replies
    1. Rajin tu tidak lah sangat, takde kerja kot lyaa. membca jelah.

      Delete
  5. Replies
    1. Okay jom masuk kelab membaca. Haha.

      Delete
  6. waaaaaaa ! tapi awak tak dapat tanding kite . kite punya koleksi dah lebih seratus . komik tapinya . kahkah . hai saya pembaca komik tegar :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whattttttt!?*over. Bakal doktor baca komik kot. Haha. Takpe membca tu jambatan ilmu tak kesah la fiksyen ke non fiksyen ke comics ke.

      Delete
  7. ena ni jeles kalau org suka membaca ni.. ena suka tgok org membaca, tp i hate membace... huaaaaaaaa..... ena suka lyn komik je... T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komik pun best ena. Dlu fie suka baca ujang dengan apo. Okay lame. haha.

      Delete
  8. ore kelate la ni fiee..
    hehhe
    nanti blk klate
    kite meronggeng nok
    hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommmmm lyaa, bila la lyaa nak balik sini.
      Lyaa kan kerja.

      Delete
  9. Replies
    1. Di pasir puteh to be exact. Tulis KB pasal general sikit. hehe.

      Delete
  10. same hobby la...kita suka membaca jugak.lau mbaca tu lupa dunia sekeliling...kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal, malas tolong mak masak kat dapur pasal tu lah. haha.

      Delete
  11. Replies
    1. Boleh buat kelab suka membaca kita nie. Hehe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...