Saturday, 16 February 2013

Rebat telefon pintar dilanjutkan





Salam 1 Malaysia,
Hamboiiiiii first time rasanya dapat guna 1 Malaysia itu. Maklumlah BR1M pun gua tak dapat, ingatkan rebate telefon nie pun tak dapat jugak. Dah lebih sebulan kot aku isi borang rebate telefon tu. Tak ku sangka sangka, pisang menjadi nangka eheyyy tak tadi aku check email dan yeay yahoooooo dapat jugak email balas dari Pakej Komunikasi Belia (PKB).

Serasanya aku dah isi lama gila, antara orang terawal kot yang isi borang PKB nie. Tapi tak tahu apa silap lambat gila gua dapat feedback dari email tu. Tujuan aku isi tu pasal nak dapat rebat untuk beli iphone atau samsung note 2, tak ku sangka sangka rupanya dah ada certain handphone and conditions untuk guna rebat tersebut. Cissss. Gua pikir yang harga 2000 pun boleh, kuranglah sikit beban di bahu ye dop. Takpe lah takpe takpe ambil lah jugak, buat letak simcard lagi satu. Pakai banyak banyak handphone baru nampak macam bisnesswoman. Huahua.

Oh ye tempat pengguna rebat di lanjutkan sehingga 08/04/2014.

29 comments:

  1. nak rembat rebat jugop.. agak2 dapat tak?ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mna bolehhhhh, kak naz dah kaya. haha

      Delete
    2. Amin.. hehehe kaya budi bahasa jer Fie. omnomnomnom.. hahaha

      Delete
  2. dah dapat rebat, ingat-ingatlah masa mengundi nanti ek... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah abg nizam adik akan ingat. haha

      Delete
  3. lastweek akak dapat feedback pasal tarikh dilanjutkan...tak tahu la dapat ke x nanti...sebab surat lantikan bakal keluar..kang org cek, gaji dah lebey nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 lh akak dapat sebelum surat keluar dapat rembat handphone. omnomnom

      Delete
  4. dani pun dah dapat tapi belum sempat beli smartphone lagi.hehe. alhamdulillah dapat la merasa ye dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe haah dani, tapi dani dah ada kan. huhu

      Delete
  5. lagi banyak henfon pakai, lagi lupa letak kat mana..keh3..sarah pernah tolong isikan utk kawan, dia pun dapat cuma xbeli lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju! haha handphone yg dua pun dah tak larat nak jaga, merta fie letak

      Delete
  6. huntonglah cm bisneswoman.. huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bisnesswoman wannabe,nak jual apa tak tahu. haha

      Delete
  7. Dpt juga tp x phm tbus acaner..

    ReplyDelete
  8. nampak gayanye tak dapat jugak la nak beli samsung s3 guna rebat ni..huhu

    ReplyDelete
  9. eh bukan lebih rm500 pun boleh ke?

    ReplyDelete
  10. yeaaaa .. saya pun dapat rebat jugak .. hehe

    ReplyDelete
  11. rasanya sudah dipinda.... boleh beli apa sahaja model smartphone tanpa had harga.

    ReplyDelete
  12. eh? rin rasa above 500 bole la fie. try cek kat mn2 kedai online yg jual handphone kat lelong.com =)

    ReplyDelete
  13. beli jgn x beli.. hehe


    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  14. oh fie dh guna eh? ade certain fon je ke leh beli? bukan dh boleh bli pape jenis fon ke?

    ReplyDelete
  15. dah dapat jugak tapi tak guna.. sbb saya beli iphone.. nak guna banyak phone pulak, bukan businesswoman macam fifie! hahaha :p

    ReplyDelete
  16. weyh ko dpt jugak ke? gaji da tinggi da..hehe..tp tula, xbest..sbb die bg kat certain2 phone je

    ReplyDelete
  17. tak cukup umurrrrrrrrrr . kenapalah tk start dri umur 20 ? :(

    ReplyDelete
  18. Rugi jugak kalau tak apply kalau layak dapat kan? Hehe. Rasa cam nak apply gak jee. Okeyy pe dpt rebate tu. Tak kesah la untuk fon <500 pun. Sape nak kasi kan? :P

    Tapi, sbb macam banyak benda lg penting nak kejar skang ni, so lupakan lah rebate 200 :|

    ReplyDelete
  19. kecik hati sebab aku xlayak nak memohon..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...