Monday, 11 February 2013

Umi's treatment

I currently in KPJ Perdana Specialist teman umi for her knee osteoarthritis (according to doctor) treatment. If her condition is getting worst umi has to be warded. Arghhh I hope not. Kalau umi tak ada memang susah tak ada teman nak berbual nak makan nak shopping nak tengok tv.

But it will be good if umi been warded, she can have a nice rest and it is good for her knee condition. Kalau di rumah umi memang tak duduk diam since her anaks memang mengada-ngada jenis tak boleh nak buat benda sendiri itu ini umi kena buat (tidak termasuk aku).

Ahhh by all means I hope umi's condition and health will get better. She's like pur family backbone. She did everything and beyond her capability. Umi I love you.

p/s : thanks to anis athia yang ajar how to write entry using iphone, kalau guna tab ejaan ke laut. Cisss

25 comments:

  1. get well soon umi..

    #fuyoo iphone fuyooooo fuuyoooo =))

    ReplyDelete
  2. hope penyakit umi fifie tak melarat.. insyaaAllah.. hehehe.. my pleasure ^_^

    ReplyDelete
  3. hopefully she will recover soon yea =)

    ReplyDelete
  4. jaga umi baikbaik :) semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  5. semoga ummi fie cepat sembuh. in shaa allah she will get better tu :)

    ReplyDelete
  6. semoga ummie fie cpt sembuh...Amin... chaiyok2 :)

    ReplyDelete
  7. harap2 umi fie cepat sembuh.
    amin :)

    ReplyDelete
  8. hope umi kak fie sihat walafiat... semoga cepat sembuh.. amin....

    ReplyDelete
  9. Cepat baik cepat boleh jalan shopping. heh heh

    ReplyDelete
  10. Ya la, better she goes through treatment and get the rest she needed. Get well soon Umi nyer Fie.

    ReplyDelete
  11. semoga umi fie cepat sembuh. bagi umi rehat, fie amik alih tugas umi pulak ye..

    ReplyDelete
  12. semoga Ummi sembuh dan beraktiviti seperti sedia kala..

    ReplyDelete
  13. semoga umi awk cepat2 sembuh.. boleh teman awk pi shopping kan kan? hihi

    ReplyDelete
  14. haa.. umiie sakit.. take care umi baik2 ye fie

    ReplyDelete
  15. get well soon umi .
    doa banyak banyak kak fie :>

    ReplyDelete
  16. sayang! semoga umi cepat baik.insyaAllah..
    fifie kena jaga umi baik baik tau.sabar hadapi dugaan ni..jangan ngade lebih2 time umi sakit.tlong umi tau...hihi

    ;)

    ReplyDelete
  17. moga ibu Fie cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  18. Umi dh getting better kan.
    Lps ni fie pulakmkna pantau umi suh rest jeee.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah skang Umi Fie dah maken sehat kan? (Refer pada latest2 entry) Hehe. Semuga bertambah sehat & her condition bertambah baek lepas ni okeyy! Anak dea yg nama Fifie tu tolong la jaga Umi & jangan susah2kan Umi lagi ya :P

    ReplyDelete
  20. aku rasa kan fie, aku pernah tanya umi sakit apa..tapi aku lupa aku tanya kat entry yg mana..hahaha

    ReplyDelete
  21. oo yeke.. xpe. umi dapat rehat kan sekarang... esok dah balik.. haa.. keje semula la umi fie ya.. mak kite pon mcm tu. gigih.. mcm pelesit buat keje.. kite terkedek2 nak tolong. err. *matakeataskeningdiangkat*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...