Tuesday, 27 November 2012

Peplum Giveaway by Nadnod Azizan

Ehemmm sambil melepaskan batuk di tangga, hari nie aku rasa nak join satu giveaway yang dianjurkan oleh nadnod sebab musabab utama aku tak nak biarkan belog aku sepi tanpa penghuni dan tidak mendapat kasih sayang dari tuan nya iaitu aku. Maklum lah hari nie idea aku kering wey setelah hampir dua minggu aku berhempas pulas membeli idea di mudah.my.



Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Ada rezeki aku merasalah pakai peplum free huahua, tak ada rezeki terpaksa lah korban duit 50myr tambah postage 5myr untuk beli sehelai peplum ( peplum adalah baju atau tops bukan buah plum). Korang yang nak join boleh la tekan banner diatas dan ikut step by step seperti mana yang telah ciknadnod tulis, penyertaan mestilah dibuat sebelum 29/11/2012 bersamaan dengan Khamis ini. Ingat sila patuhi arahan beliau.



p/s : peplum by House Of Allure bersaiz S fit to M

Till then, bai and take care loves :)

24 comments:

  1. nak cuba jugaklah. kot2 dapat ke kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom dani, fie pun cuba nasib nak beli jugak peplum tapi malas lagi. hahaha

      Delete
  2. dapat buah plum free pun org nak lagi kan dapat peplum free. wahh mau jugakk !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. buah plum boleh buat air, peplum boleh buat jejalan jumpa buah hati. haha. jom join nana before 29h nie.

      Delete
  3. peplum2. semua nak peplum sekarang kan. moga2 bertuahlah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua pun nak berpeplum. huhu. Terima kasih cik kektus.

      Delete
  4. Fie klau menang baju tu kita share okay! Sbb Na taw klau Na join sure kecundang sbb Na x cretif mcm Fie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ke, awak tu kurus cik nana. haha. Kita belah dua ye.

      Delete
  5. selamat bersegmen my dearest...peplum tu mmg cantik, jaa tgk kwn2 pakai namapak sgt comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you jaa, haah fie tengok kawan kawan pakai memang cantik. tu teringin nak join GA mana tahu rezeki kan. heee

      Delete
  6. bestnya..saya pun nak beli idea kat mudah.com la..hehehheeh

    awak... good luck! chai yo chai yo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kan best kalau idea ada dijual kan bang boni. Heee.

      Thank you for the wishes :)

      Delete
  7. wiwit akhirnya cik fifie kite ni masuk giveaway huhuuuu. goodluck babe.

    hmmmmm,

    tak baca blog i betul2 bukan birthday i la wekkkk! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa. perl nampak. Alahhh yeke, sorry shalee. Adehhh nanti fie try baca balik ye, jangan majuk majuk tau sayang. huhuhu

      Delete
  8. Alamak dah terlepas lah. Haha, anyway good luck ;)

    ReplyDelete
  9. tok tok tok . datang sini . :D

    good luck ye giveaway by alya jane ni :D

    semoga menang. oh ya .

    mari join giveaway ni :D
    mp3 sport untuk dimenangi.
    ada 3 watch diberi secara random.

    jum meriahkan amer nye giveaway :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. nice! www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...