Wednesday, 28 November 2012

Wordless Wednesday 8


Menara Bumiputera Commerce 5.12.2012. In shaa Allah one day this foot  will step here, with Allah willing. Pray for me, ease my situation, ease my feelings, let my dupdapdup feelings stay away from me or the best runaway . Please.

36 comments:

  1. Fie dpt interview eh
    good luck
    td lya tgk kwn blog+insta die pn dpt cimb gak. hari tu intrview, hr ni dpt jwpn
    insyaAllah ada rezeki tu

    psl safi balqis tu.
    dpends pd skin kot yunk
    sbb lya loyal ngn safi lame gak
    even xpth tp jrwt ssh gak nk nek kcuali time pms je. kalau ada parut pun. slowly akan pudar n hlg. xmenghakis sgt.

    kalau kite tgk beauty skin yg len byk menggelupas kan. tp safi x. tu yg lya suka kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah lyaa tadi dah interview dalam handphone lepas tu dia nak fie datang KL pulak. Adehhh berdebar Lyaa oiii

      Yeke, sebab member fie yang recommend safi balqis nie dekat fie. Hari tu fie start pakai giffarine muka fie jadi biji biji, sebelum nie okay tapi fie teruskan jugak pakai giffarine tu sebab foundation dia cantik. Hehe.

      Delete
  2. interview eh fie? all the best bebeh! smoga dipermudahkan urusan dear! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Indah berdebar nie, dah la macam rasa tak nak pergi je. Fie memang selalu macam nie kalah dengan debaran. Adehhh

      Delete
  3. salam fie
    Menara bumiputra commers
    Semoga fie berjaya....doa tirana aduka psda fifie......

    Terima kasih sudi read my back post...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkumsalam TA,
      Terima kasih atas doa. In shaa Allah fie dapat lakukan

      No thanks, berdoa untuk kesejahteraan anak TA fie lakukan ikhlas.

      Delete
  4. Replies
    1. nanti dah lulus interview kena bjauhan dgn family :P

      Delete
  5. Replies
    1. Tak pakjoe, fie baru nak pergi Interview di sini. Huhu. fie tinggal di kelantan

      Delete
  6. wahh dapat interview?? tahniah sis!!!! hope evertythings is okay darling... ena doakan terbaik utk sis

    ReplyDelete
  7. wahhhh gud luck fie ! jgn kelibut macam haritu. hihi. moga2 ada rezeki in sha Allah jadi orang Key Ell. hikhik

    ReplyDelete
  8. moga segalanya dipermudahkan Allah... Amin...

    ReplyDelete
  9. insyaAllah Allah permudahkan segala urusan fie...jgn gugup2 hehe :) nty boleh tinggal Kl plok :D

    ReplyDelete
  10. in shaa Allah...good luck dear

    ReplyDelete
  11. ngeri sungguh bila nak kena interview.... hahaha

    ReplyDelete
  12. eh! opis hery sebelah tu ja..haha :p

    ReplyDelete
  13. jap..knp nk g situ? keje erk?

    ReplyDelete
  14. Good Luck fifie..kita semua bloger2 doakan kejayaan fifie..

    ReplyDelete
  15. insyallah...ada rezeki dapt keje ctu...cik abam keje kl gak ke?

    ReplyDelete
  16. In shaa Allah ade rezeki Fie pastu bole dating dgn Na yeayy \0/

    ReplyDelete
  17. Goodluck fie.
    ada rezeki tu.

    nanti kalo wan nak buat pinjaman dengan fie.
    boleh rendahkan interest tak?.
    boleh bayar lewat tak?.
    Boleh bagi banyak banyak tak?

    harap harap boleh lah ye.
    hehehe.

    ReplyDelete
  18. insya-Allah, smoga urusan dipermudahkan-Nya...

    ReplyDelete
  19. insyaAllah.. gooluck yupp =)

    ReplyDelete
  20. dapat tawaran keje kat situ ke dear? btw tahniah yer..smoga segalanya dipermudahkan..amin2..

    ReplyDelete
  21. In Syaa Allah .. dengan izin-NYA suatu hari nanti . amin .. usaha ye ?

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. doakan kejayaan sys..moga sys dapat jejakkan kaki ke sana ok..:) amin

    ReplyDelete
  24. disamping hari mendung...insyaallah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...