Friday, 23 November 2012

Pre-Wedding :)

Yang pasti kisah ini bukan kisah pre wedding WanRafiq & Fifie ini kisah pre wedding si penjaga gol nombor 1 Malaysia dengan si cantik yang keduanya berasal dari Kelantan. Alahaiiiiii serius terpesona aku menengok gambar gambar pre-wedding Apex dan Leuniey Natasha nie, beratus ratus kali melihat langsung tak bosan. Sweet macam cotton candy color pink. Hewhew. Ditambah dengan Leuniey yang comel, eh dia ada iras iras Janet Khoo kan ( siapa perasan angkat tangan). Ketibaan aku rasa nak ajak wan rafiq kahwin cepat cepat boleh ambil gambar yang gilos lawa jugak.

Gua nak buat pre-wedding photoshoot takleh ah, karang ada jugak kena fire dengan sesiapa yang berkenaan. Umi dan ayah confirm tak kasi, parents si dia pun sama. Jadi kalau kahwin dah halal dah sah untuk satu sama lain boleh lah nak shoot bermacam gaya. Perghhh. Eh gua pun dah survey few photographers di sekitar Kota Bharu nie yang memang hasilnya meletop tipah vavavoom.

Angan angan lah nie, nak outdoor photoshoot nak buat stail budak sekolah lah. Pakai uniform sekolah, lepas tu bump into each other dekat library, langgar bahu lantas terjatuh buku. Lepas tu sama sama nak ambil buku  tu dan tersentuh tangan dan saling merenung dan masa tu damn jatuh hati. Dari kerana mata. Hahaha. Gua punya imaginasi kalah artis. Lepas nie agak agak boleh jadi scriptwriter tak ?

Dah nak baca kisah lanjut pasal Apex dan Leuniey boleh klik sini.


Huwaaaa cute nya mereka diorang, especially leuniey, cantik dan flawless skin dia.


**picture courtesy Disini Bermula.blogspot

27 comments:

  1. oh my! sweet je kan dorang tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. fie tengok pun layu habis dah nie. Huhuu

      Delete
  2. hamboi.. dia punya imaginasi kannnnnnnn. ohsemm! hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa. Boleh buat novel tak agak agak.

      Delete
  3. xsabar plak nak tggu pre-wedding fifie ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa. Tak mungkin ada nia. Post wedding maybe ada :)

      Delete
  4. sangat2 cantik!!! macam dikayangan gitu.. wahhhhh.... Tak mengapa, biarkan simple, janji perkahwinan kita diredhai Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, Kan ena. keredhaan Allah dan keberkatanNya lah yang kita cari instead of pujian dari orang ramai :)

      Delete
  5. sepadan sangat diorang kan..sama cantik..Leuniey cantik sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sarah, cair tengok muka leuniey. hehe

      Delete
  6. luni ore pasir pekan jah. bru tahu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah anis, tapi exactly di tumpat. Fie ada tengok dalam instgram dia. hewhew

      Delete
  7. CANTIK gilaa kan dye Fie?
    muka dye SWEETTTT jeeeee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pun cantik na sayangg. Huhu

      Delete
  8. photolicious klo buat prewedding mmg style2..klo x caya g je type photolicious kt google..nnt bnyk gmba kuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti fie tengok. tapi tengok yang nie pun dah tertawan. hehe

      Delete
  9. Hii..kat kelantan memang banyak photographer gempak2.. Ce try search Photoaura..tapi mahal sket kot harganya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah awak. Ramai jugak kawan fie guna khidmat Photoaura nie, biasalah gambar cantik servis hebat jadi harga pun mengancam jugak lah kan. heee

      Delete
  10. salam fifie.
    Bila turn fie?
    Pekabar fie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkumsalam TA, turn fie lambat lagi. hehe. Sehat, alhamdulilah.

      Delete
  11. leuniey mmg cun..huhu..and mmg cantek ah gamba2 pre wed dorang
    lg tak sabar nk tgk gamba wedding n post wedding fie! heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie rasa lueniey lagi cun without mekap tebal tebal tu. Fie pernah tengok dia di IG without thick make up. heeee. Aisyyy gambar fie lambat lah Indah ooiiii

      Delete
  12. pergh.. angan2 x bleh blah.. tapi sweet.. hahaha..

    ReplyDelete
  13. cepat2 la fie...nnt boleh abg long tumpang snap pic fie dgn gula hati seroll dua...hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...