Wednesday, 9 January 2013

G.I.R.L.S



We girls memang macam tu, part yang look in the fridge 10 times without eating anything always happened to me. Haha. Serious aku rasa bersalah gila bila makan, tu sekarang penyakit malas makan melekat dalam DNA aku. Satu lagi we girls kalau bergaduh selalu nak menang je. Bila pakwe buat salah terus marah marah dengan dia, kalau dia minta maaf pun just say hurmmm okay marah lagi tu. Kalau turn kami buat salah, mengada lah minta maaf macam macam tapi pakwe terus takpe takpe let it go I dah tak marah u dah. Hahaha.

Anything to share or add girls ? Boys pun boleh hasil observation korang terhadap makwe korang.

47 comments:

  1. me?? pakai jam pon tgok hp lagi nk tgok waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sama lah dengan fie satu lagi fie kena beli jam yang ada tarikh terus fie selalu lupa hari tu berapa haribulan

      Delete
  2. hehehehe... ni yang buat risau nak berpasangan ni..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ke boni belum ada siapa yang punya. heeee

      Delete
  3. Replies
    1. Phat dah kahwin dah banyak pengalaman/. heee

      Delete
  4. klu cewekku dulu ada yg hanya diam klu marah, ada lagi yg blak2kan (diungkapkan langsung), ada juga yg spt contoh diatas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee perempuan kan banyak jenis WC, kadang jumpa yang jenis senyap. hehe

      Delete
  5. betul sangat2. hehe. buka peti ais berkali2, tapi makan apa pun tak. tujuannya nak cari idea nak makan/masak apa kot.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie kalau tak tahu nak makan apa memang macam tu lah, perut tak lapar tapi sebab rasa nak menguyah. haha

      Delete
  6. kan mcm statmnt "customer alys right " tu tukaw kan kepada
    "girls alwys right" HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak lah kau na. Hahha. nak kena marah dengan boyfriend?

      Delete
  7. girls are girls... *sigh*

    hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kau dah ada wife kira dah ada experience macam mana handle perempuan kan. heeee

      Delete
  8. haha..mmglahhh cmtu bila da jadi perempuan ni :)

    ReplyDelete
  9. perempuan mmg itu macam hahahahha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. complicated as always. Kadang kadang aku pun bosan dengan diri aku. hahahha

      Delete
  10. Perkara selalu jadi kat anis, kira berapa jam je dapat tido bila stay up.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama. Bile fie pasang alarm clock terus akan set berapa jam fie tidur kalau sikit je masa tidur mula lah mengeluh. Kuikui

      Delete
  11. Replies
    1. Haha. We are wan. Tengok shuhada gano. hehe

      Delete
  12. hahaha.. betul tu.. kalau dorang wat salah.. kena majuk dlu baru nak mfkan pon... hikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. perempuan nie macam macam ragam kan nad, biar lah tu salah kita still merajuk jugak. apa daaa

      Delete
  13. totally true.. ahakx.... same goes with me...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha rasanya semua sama kot. Kena batang hidung kita ena

      Delete
  14. nasib baik bini eden ni woman... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa mana boleh compare dengan kita yang gegirl nie. Kuikui

      Delete
  15. Nasib baik tak tercabut pintu peti ais tu kan. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tercabut harus kena marah dengan mak. Hahaha

      Delete
  16. hoi pantat, pelacur murahan, ko ingat ko lawa sangat ke????

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Kena batang hidung kan combi. huhu.

      Delete
  18. Kira berapa jam kita tido tu HARI-HARI i buat. hahaha!

    Btw salam perkenalan, follow ur blog dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sama lah dengan fie, hanida fie tak dapat follow awak. Bagi link sayang

      Delete
  19. yg last sekali kira bpe jam dpt tido tu selalu buat. siap set alarm supaya kita automatik. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kalau samsung dia kira berapa jam kita tidur. kalau sikit tu yang nak marah tapi sape suruh tidur lewat. hahaha

      Delete
  20. conclusion nya
    girls are complicated

    but still unique lah
    haha

    ReplyDelete
  21. eh, mana boleh malas makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat macam mana cikgu. Huhu. Jenis malas makan. hehe

      Delete
  22. Yg baca text dkt belakang botol shampoo mase mandii tu kite buatt ! Pencuci muka pun . Hihi . Klu tdo malam lambat mmg kite akan kire bape jam yg kite akan tido . Eii perempuan mmg mcm nilahhh . Kan fie . Klu marah merajuukk kemain mengade tarik muka masam tapi bila turn kite buat salah seboleh boleh nak bf maafkan kite on the spot . Hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha memang pun bila dah kita buat salah terus nak bf maafkan on the spot macam patung kita buat dia. haha

      Delete
  23. Memang gaduh nak menang je.. tak kira salah atau tak salah..
    sadis kalau ngan anak pon nak menang gak lol..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...