Thursday, 24 January 2013

Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1

Apparently I have no ideas to write an entry and during the usual daily blogwalking I bumped into an entry which attracting me.It is a segment by Blog 3 Dalam 1, to join this segment you just need to complete easy and simple step, first it is a must to be the follower of the blog and second need to like the facebook's page.


For more information or to join you can click here here here.

p/s : Harapan lah kan dapat lah sehari tu 10 followers. Auwww

34 comments:

  1. Thanks sebab join awak yang comel!!! Blog awak telah tersenarai!! Jomlah Tengok !!

    Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
    Klik Sini !

    ReplyDelete
  2. Takde idea? Patut la lama je sunyi sepi. Hahaha! Selamat bersegmen ya Fie! Dapat followers banyak2, kita share2 okeyyy! :P

    ReplyDelete
  3. hehe...ni aku teringin nk wat contest gak

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Fie!

    Btw Fie, nak cakap ni.. muka awk dekat profile picture macam Yuna la. Serious ni ;)

    ReplyDelete
  5. babe kau nak kirim buku apa? kalau kau nak aku ok je tapi 5 buah je la :D

    ReplyDelete
  6. wah.. rajin fie join segmen.. fiq pun cm tu..klu xder idea, segmen lah yg jadi penyeri entry..huhu :)

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah minni ;)
    qyn folo sini. jemput singgah blk :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    thanks & salam maulid rasul ;)

    ReplyDelete
  8. insyaallah yank, kalau rajin blogwalking ;)

    ReplyDelete
  9. wei nah http://www.bigbadwolfbooks.com/ kau listkan buku apa yg kau nak nanti aku pandai2 la pilih 5buah. kalau kau harap aku pilih untuk kau hmm aku tak reti sebab aku tatau taste kau camne. kang kau tak berkenan la plak urmm. sok2 lusa mcm tu aku email kau okey. eh ok ke 5buah? ke kau nak sebuah dua je? haha.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen fie..hikhik

    ReplyDelete
  11. cam best je segmen tu fifie...

    Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmennnn kak fieeeeeeeeeee :3

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama http://izny-inspirasikehidupan.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  14. salam..dr segmen yang sama..done follow kamo..follow sini juga ya..^__^

    http://kakikerja.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  15. Thanks Fizi, will visit you later

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan..

    saya dari segmen yang sama

    Jomlah sertai segmen Bloglist saya:

    Klik Sini

    ReplyDelete
  17. Done follow sini dari segmen yang sama.
    Follow saya kembali ye...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/02/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  18. jenjalan d sini dr segmen yg sama...salam kenal
    http://eryati.blogspot.com/2013/02/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  19. Done follow. Dari segmen sama. http://www.mohdfauzrin.my/2013/01/segmen-segmen-mega-3000-follower-by.html
    Hope boleh follow balik :)

    ReplyDelete
  20. dari segmen sama. done follow. follow back jika sudi

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/02/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini..dari segmen yang sama. ^___^

    http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  22. done follow sini, hope leh follow teman lik yea.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  23. hai..akk da follow sini..hope sudi follow akk balik ya!:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  24. salam..
    saya datang follow dari segmen yang sama. feel free to follow me back :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  25. hi sy follower #412 :)

    jom follow sy: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-mega-3000-followers-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  26. besownye banner hehe. kunjungan dari segmen yg sama ;) http://smileymiya.blogspot.com/2013/04/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  27. follower 418
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. hye dari segmen yang sama .
    done follow you . follow me back kay :)

    http://dieja-chocolatelover.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. =) dari segmen yg sama, done follow you, follow blog saya plak ye http://vitkesihatan.blogspot.com/2013/05/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...