Friday, 4 January 2013

Do I need a title?

haaaaaiiiiiiiiii, rindunya korang. Terasa hiype bila hampir 4 hari dah tak menaip disini. sefdaya upaya aku cuba kurangkan typo sebab aku taip guna tab dan hurufnya maha kecil dan nie first time aku taip entry guna benda alah nie.

Bukan sengaja nak berdiam diri sebenarnya banyak benda yang aku nak share tapi itulah aku busy kalah perdana menteri. Aku sekarang kat KL dah tiga hari melepak disini, rumah cousin mintak belas ihsan cousin teman aku ke tempat interview. Kesian cousin awal awal tahun baru dah terpaksa ponteng kerja, kuikui takpe lah kalau i dapat kerja i belanja u makan ye. hiks. Lepas interview terus pergi shopping haiii heaven gila shopping di keye ell nie, nasib baik interview tu untuk branch Kelantan kalau di KL lebih lebih lagi menara bank islam tu terletak di golden triangle memang car nahas lah. Kiri kanan syurga membelu belah. ohhhhhh indahnya.

Hari nie teman anak sulung cousin aku pergi kindergarten. Semua ada gelagat masing masing. Nasib baik, along nie jenis cool. Tak nangis pun, masuk class terus duduk tempat dia tapi satu hal jugak bila dia jenis cepat adapt dengan orang mahupun new environment nie. Terus ada geng nak buat kecoh jenuh cikgu Normah larang. Qayim tangan kat bawah, Qayim jangan main dengan pencil case, Qayim awak alih tempat duduk. haha. Lepas tu ada sorang budak perempuan nie nangis nangis bila sampai di kindy siap bergantung di kaki ayah dia lagi, terus gua ingat waktu gua kecik kecik mana ada nangis macam tu sebab pagi aku
pergi sekolah aku tidur balik pukul 12 aku tidur lagi. Haha. Aku kan boss, tadika datuk aku yang punya, memang macam tu lah gayanya.




Besok dah nak balik. sobs. Rindunya dengan umi. Harap gua tak sesat lah di lcct, fist time travel sorang diri.

15 comments:

  1. haha..aku dulu pun tak nangis,..laki kene cool..

    ReplyDelete
  2. hahaha...me'me typo erro byk....lawak2 (gelak guling2 macam tenggiling abg long dibuatnya)

    ReplyDelete
  3. so camne ? sesat x kat lcct ? haha =p

    ReplyDelete
  4. haiiiiiiii fie, rinduuuu ! semoga kita sama-sama ada rezeki kerja utk tahun baru ni. Aminnn..

    ReplyDelete
  5. aloh. xsmpt nak lepak eh. nk blk dah.

    ReplyDelete
  6. padan la menghilang..pegi interview rupanya..sempat lg fie shopping? urgh. jeles!!!!

    ReplyDelete
  7. amboiii pg keyeLLL patut la lamo xupdate .. hehe . sedaya yee mokcik bukan sefdaya kakakkakakakka xD

    ReplyDelete
  8. teruk bebenor typo fie ni..hahaha

    jap nak sambung baca..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey done..u dont need a title..:p

      Delete
  9. wah...naik flight ke?hehe...x sesat nyerr la..akak pestime sampai lcct 2thun lepas x sesat pom :)

    ReplyDelete
  10. Hai orang Ke Ell.

    harap harap fie dapatlah position tu la ye.
    senang sikit wan nak buat urusan pinjaman nanti.
    hahahah

    eh, terkecek lual pulak.
    hik.

    ReplyDelete
  11. Amacam iv kak fie ? Okayy ?
    Ekhems kite mse zmn tadika tu slme seminggu kot nenek kite teman . Wuuuuwuuuwuuu sedihhh jejauh dgn nenek . Cenggeng betei

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...