Wednesday, 10 October 2012

Wordless Wednesday 6


Baru tiga hari jadi cikgu hari nie dapat rose dari student. Hiks. Cikgu suka, thank you. One of my student said to his friends aku nanti besar nak masuk meminang cikgu Fifie. Alamak adik, cikgu waktu tu dah kerepot. Haha



45 comments:

  1. Replies
    1. Haha. masuk je kelas, teacher tuttt bagi bunga. Heee sweet sungguh

      Delete
  2. bestnyaaaaaaaaaa dapat bunga !
    gatai na student awak tu fifie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. baru darjah 4 okayyy. Impian dan angan dah menggunung. Haha kids nowaday

      Delete
  3. dah cikgu macam barbie doll dekpon.
    hehehe..

    sweet je student fie.

    student wan?..huh, jangan harap.
    hahahaha, besar besar belako dah. susah nak control grown up people.
    banyak malawan dan perangai pon hmmmm.

    tadi dorang ni ada gaduh gaduh ( pompuan ).
    bayangkanlah student form5 pompuan gadoh.

    seronok tak fie jadi cikgu ganti?
    kelebihan jadi cikgu ganti ni, ramai budak suka!
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat berat peel budak lonie, narak form 5 tak matang lagi. Nak gadoh gadoh gitu. Tak malu ke. Aduiii.

      Seronok jadi cikgu nie, lebih2 fie ngajar budak kelas bawah kea, darjah 1,2,4,6. Kalau darjah 1 dan 2 nie meme mulut banyak sungguh2. semua benda nak adu. hahaha

      Delete
  4. mohon cikgu fifie masuk meminang student tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. maaf la cikgu fifie dah ada yang punya. Hahhaa

      Delete
  5. Cikgu hot macam cikgu Fifie, memang ramai lah bagi bunga!

    Cikgu Fifie, nak tanya, cmne awak bleh jadi cikgu ni? Awak apply kat PPD ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Saja nak bodek lah tu. Heeee. Haah dd, fie apply dengan PPD. Isi borang dan sertakan resume kita.

      Delete
  6. bestnya dapat cikgu cun macam cikgu fifie... mohon nak jadi murid kelas cikguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sila lah noob, kalau tak siap kerja rumah cikgu suruh berdiri atas kerusi. Haha

      Delete
  7. wuiyooo....
    berbunga-bungalah hati awak eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee. diorang sweet. Budak budak kan selalu telus.

      Delete
  8. fiwit baru 3hari da ade peminat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak budak nie kalau lembut dengan diorang, diorang suka lah. haha

      Delete
  9. peeewwwiiittt, cikgu comel dan cantik... pelajar pun suka belajar.. ahakx.... bolehlah apply jadi cikgu nanti... ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu lagi ena, rasa nak juga jadi cikgu tapi takut fie tak boleh handle class. Heee.

      Delete
  10. Replies
    1. Tunggu bunga dari piko lambat. haha

      Delete
  11. caya lah
    dpt cikgu cun
    mana tak nak psg angan angan pinang cikgu
    hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. fie yang dengar nie blushing. Budak tu selamba je cakap macam tu dekat kawan dia.

      Delete
  12. cikgu comel student pon jatuh hati hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Takde lah, maybe fie cikgu baru kot. Diorang nak ambil hati.

      Delete
  13. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~
    cikgu fie dapat bunga x aci!!!!!Fie baik2 jgn bapak dye yg anta sudahh hahaha *gurau

    ReplyDelete
  14. so sweet la...nk bunga jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak boleh mintak dengan husband. heeee. lagi best dan romantik

      Delete
  15. wah.. kena ngorat dengan anak murid ker? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Budak budak nizam. Apa lah yang diorang tahu.

      Delete
  16. haha tu la..cikgunye comel sangat..dah kene ngurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa. Malu nya kita awak cakap macam tu

      Delete
  17. waa...cikgu cun melecun...murid pun terpikat..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murid nak bodek tu sis, ahaaa sis nanti pun entah entah banyak lagi dapat.

      Delete
  18. bestnyaaa anak murid dapat cikgu cantik macam fie. baru semangat nak belajar! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde belajar nya ain, dah habis silibus. Fie bagi latihan je suruh buat tapi diorang tak buat sangat. Aisyyy pening.

      Delete
  19. wahh...dapat rose pink lagik..cikgu come lote kan..:)
    ada plak hajat murni nk pinang ckgu fie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. jangan jadi macam kes rita dengan aidil sudah lah. Cikgu taknak. haha

      Delete
  20. Replies
    1. Heee. memang pun, ada je ragam diorang yang buat tersengih sorang sorang.

      Delete
  21. fifie ajar skolah kamil ke?
    alahai..dekat je ngan rumah..huhu
    ni belom ajar sek men lagi.
    kwn saya yg ajar sek men budak pompuan siap ugut nak berhenti sek lagi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Psycho ke apa budak perempuan tu. Gila betul budak sekarang. eh eh rumah bro nick dimna ? Rumah fie dekat je dengan situ. Alahai kan kita satu kampung.

      Delete
  22. assalamualaikum fifie...sweetnya pelajar tu mesti minat kat cikgu fifie ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkumsalam mama, heeee harap harap tak lah. minat tengok cukup lah.

      Delete
  23. ni yg abg long ase tetibe jeles tahap gaban ni (sambil menumbok-numbok simen yg beralaskan tilam)...hukhukhuk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...