Wednesday, 31 October 2012

Wordless Wednesday 7



Eh dah 23 tahun rupanya kita. Hikhik. Kita rasa kita budak lagi almaklumlah semenjak dua menjak asyik bergaul dengan budak sekolah. Tiba tiba terasa diriku muda.

Ehem terima kasih pada yang wish yang tak lupa untuk mendoakan kesejahteraan saya, pada yang hadir dalam hidup saya sepanjang 23 tahun ini, bersusah senang dengan saya. No words can describe my feelings. Saya hargai kalian yang hadir dalam hidup saya. Tidak kira musuh mahupun sahabat.

41 comments:

  1. Slmt Ulang Tahun Kelahiran ke 23 fie ! Semoga pjg umo n dimurahkan rezeki. btw fie kongsi tarikh sama ngn besfren nana la. ex-rumet dulu pun 31/10 jugak. owhhh sesungguhnya kelahiran 31/10 memang best gilaaa org nyee. pheww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. fie rasa orang yg lahir 31/10 nie sedikit funny. haha. Thank you nana. InsyaAllah moga moga murah rezeki fie dan nana.

      Delete
  2. happy birthday fie! maaf sebab lambat. maaf sebab dah lama tak singgah blog fie. rindu fie!

    semoga fie diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. insya Allah.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe ain. fie paham fie pun busy sekarang. Banyak kerja nak kena bereskan. hhee. Alhamdulilah ain, semoga allah berkati hidup fie dan juga ain. Thank you

      Delete
  3. 31/10 is UR BDAY KE FIE??? OMO! Happy belated birthday fie! terlambat suda sa..suda 1hb bha arini..tetiba ckp sabah..hehe..anyway, moga dipanjangkan umo, dimurahkan rezki dan dipanjangkan jodoh bersama encek tersyg..and may Allah bless you always dear! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sayang. heeee. Takpe lambat pun fie baru baca je nie dan tarikh Indah post comment masih 31/10. Hhee. Thank you Indah for all the prays. Fie hargai dan fie doakan Indah pun sentiasa diberkati Allah swt

      Delete
  4. hb. keep growing up not growing old... 23 muda lg apa *tetibaterasa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Growing up dari segi pemikiran yesss nak lagi with pleasure. tp kalau dari segi saiz badan udah udah lah. haha. eh 23 muda okay. Haha

      Delete
  5. selamat hari tua awak..hehehehe.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... amin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah terima kasih Boni. Semoga rezeki Boni juga murah.

      Delete
  6. muda lagi tu....masih berhingus lagu tuh...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita dah takde hingus dah awak. haha

      Delete
  7. selamat ulang tahun ke 23 ye fifie. dah besar panjang dah anak dara ni.hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Memang besar dah fie nie. Thank you dani.

      Delete
  8. amboi..cantik kek..besday yg keberapa ni? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ke 23 encik H yang dah tak first. hehe

      Delete
  9. selamat meningkat usia fifie .
    tahun depan kite dh 20 . tp jiwa kanak - kanak lagi . nampak tk forever young - nye di situ :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak nampak. Macam fie lah, forver young. Hhaha

      Delete
  10. selamat hari jadi cikgu fifie!kita sama ah birthday rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah sama. Happy Birthday ascilll. Semoga allah merahmati awak, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia. InsyaAllah. Anyway thank you ascil :D

      Delete
  11. happy birthday sis fifie ke 23.. tak macam umur 23, nampak macam belasan je lagi.. hehehe.. May Allah bless u and ur family! amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ena buat fie rasa di awangan. haha. Thank you ena. Hope Allah pour you and your family with blessings too :)

      Delete
  12. happy birthday fie! hihi ^^

    ReplyDelete
  13. tua lg kau erk drpd aku..hehe..HB 2 u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tua bulan je ye. elehhh. Haha. Thank you cikgu faiq

      Delete
  14. hpy belated burfday fie..cantik kek..kalaau na dpt kek tu mcm sayang je potong :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. kann. Memang sayang pun. Thank you na :)

      Delete
  15. happy bsday sis . moga pnjang umo n dimurahkan rezeki . amin ! :) pyka follow sis oke :)

    ReplyDelete
  16. nak kek sket..slamat hari jadi...

    ReplyDelete
  17. fie mana gmbr potong kek? nak tgk la HEHEHHEHE

    ReplyDelete
  18. selamat hr tua :)

    saya dah update..
    selamat hari raya aidiladha

    ReplyDelete
  19. BON ANNIVERSAIRE FIFIE!! :)
    semoga pjg umo..murah rezeki..
    kawen cepat2..ehehe

    ReplyDelete
  20. happy belated birthday...
    smoga panjang umur dalam mentaati Allah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...