Saturday, 8 September 2012

onehundred smile

Hari tu aku cari tutorial pasal nofollow dofollow apa entah tiba-tiba tersangkut pulak dengan satu blog nie. Entri dia memang bagus-bagus, banyak tips banyak share knowledge. Kira memang aku jatuh hati lah, apalagi terus la click follow button. Aku jadi silent reader dia lebih kurang two weeks macam tu tak pernah rasa nak drop comment ke apa ke. Itu lah masalah aku sebenarnya, aku suka blogwalking tapi lagi prefer untuk jadi silent reader. Tak tahu kenapa. Pemalu barangkali. Hahaha.

Malam nie tengah aku online, blogwalking lagi, taip entri lagi. Aku refresh blog aku, eh eh eh tak sangka dah 103 followers. Cepat nya naik bilang daku di dalam hati. Aku kira dari menurun siapa kah gerangan follower yang ke 100, harus la aku buat entri khas untuk dia  menyatakan appreciation kerana sudi ikut blog aku. Eh eh tak sangka bro nick yang menjadi orang istimewanya. Huhu.

Tak sangka betul sebab aku dah lama jugak jadi silent reader bro nick dan malam nie dia hit aku balik dan jadi follower ke 100. Banyak ilmu aku dapat dari blog bro nick, tutorial macam-macam jenis, tips toksoh bilang. Nak tips tambah follower, nak tips belajar bahasa inggeris.  Banyak jugak lah tips yang bro nick ajar aku apply, memang menjadi. Alhamdulilah. Blog bro nick boleh diumpakan seperti asto. Macam-macam ado. Huhu.


Sekali lagi terima kasih banyak banyak cikgu. eh kira cikgu lah kalau dah kita ceduk ilmu dari dia. Ye dok.

62 comments:

  1. Replies
    1. Silalah awak, blog bro nick memang banyak info. Hehe

      Delete
  2. and now dan 113 . congratz fifie ")) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auuu~ Nak compare dengan bunga memang tak boleh. huhu

      Delete
  3. haz pn ada follow dia n kdg2 tu jd silent reader gak. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie nie kalau dah di blog lelaki memang fie kadang-kadang jadi silent reader, malu nak komen. Huhu

      Delete
  4. datang follow sini juga lah
    follow la jika sudi
    salam kenalan
    tak pernah lagi baca blog dia
    tapi boleh la nak visit sebentar
    suka kalau blog gaya bahasa best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai momoy, dah follow awak dah. Huhu. Singgah la, gaya bahasa best cara dia sampaikan mesej pu bersahaja.

      Delete
  5. nak terjah tapi line berukk ni seloww lah sangat. lahaiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beruk nie nak kena sepak nie. haha

      Delete
  6. wah, tak sangka cik fifie sudi buat entri pasal blog saya ni..terima kasih, rasa macam nak bagi duit raya je..huhu..nanti rajin2 la singgah ye :)

    p/s : kalo boleh, turn off word verification rmai la org nak komen nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah dekat blog fie ada word verification ke. ya allah, mati-mati ingat takde.

      Selalu sangat singgah dekat blog bro nick. Huhu

      Delete
  7. bro nick pon ore kelate owk?

    bagus fifie promote blog macam ni.

    betul jugak ps bro nick tuh fie.
    tapi wan okey jah.
    mungkin sesetengah org tak suka verification tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie tak tahu la wan bro nick ore kelate ke dok. Confuse nie. huhu.

      Nanti fie nak edit balik, fie mati-mati ingat takde word verification dekat blog nie.

      Delete
  8. saya pon selalu lepak blog dia.. dia seorang cikgu, kalau tak silap saya.. sorry, jarang komen kat sini, tp selalu je baca entri awak.. susah nak komen sal ade verification words tu.. selalu x pas..=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. sorry sara. Nanti fie improve balik word verification tu. hehe.
      A'ah bro nick memang cikgu itu yang selalu hangin bila orang kutuk-kutuk cikgu. hehe

      Delete
  9. Replies
    1. Dah takde kan word verification. huhu

      Delete
  10. Replies
    1. Nie mamai baru bangun tidur tiba-tiba nak berkenalan? haha

      Delete
  11. yeahhhhhhhhhhh ni dia cikgu bahasa enggerishh, cikgu nick!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh cikgu inggeris ? Nanti boleh lahhh suruh dia ajarkan fie. Hukhuk. Biar mantopp oh my english fie.

      Delete
  12. wewit!da 100+ lahh.. hehe..wah cikgu jgak bro nick tu? mmg kne terjah la nnt. kot dapat ilmu kelas lak ke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Lambatt nak naik macam Indah. Eh eh bro nick sama dengan indah kan ajar english. kena indah cikgu maths ? Fie lupa. huhu

      Delete
  13. Replies
    1. Sila-sila kan lah diri incik beliau itu. Huhu

      Delete
  14. baru je lepas terjah blog ni,haha

    owner dia ok,tak sombong...friendly,i like...haha

    ps:owner blog ni pun apa kurangnya,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owner nie kepoh, cakap banyak sama dengan tagline blog. Haha.

      Delete
  15. Suka tgk blog nie.. simple je.. : jom cek out
    http://www.facebook.com/BefaCloset

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah befa. Will do. Thank you for compliment :)

      Delete
  16. blog nick ni mmg best. sy da follow dia pun... + dia ade jugak singgah komen kat blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun. Huhu. Banyak knowledge yang dapat

      Delete
  17. fie orang mana? smlm mcm nmpk fie kat curve.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie orang Kb sayang, pelanduk dua serupa lah tu. huhu

      Delete
  18. happy blogging sis...new blogger yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you awak. nak kata baru tak jugak sebab dulu malas sangat nak blogwalking dan tak pernah publish blog. Huhu

      Delete
  19. wahhhh. lepas ni fie jadi blogger famous jgn lupa ain ehh? hikhikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak akan. Ain antara teman-teman rapat fie dalam blogging nie. Hehe

      Delete
  20. wahh pix..mkin byk followers mu..keep it up. hehe

    ReplyDelete
  21. bagus2 dah hilang pon notification word tu,, =)

    ReplyDelete
  22. kalo takde status glitterati takleh ping entri kat innit..huhu..akaun nuff non glitterati ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lagi bro nick. Huhu. Entah la fie rasa fie non glitterati lagi.

      Delete
  23. semakin + + followers dia.. keep it up ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak compare dengan phat memang ketinggalan la. Huhu

      Delete
  24. hahah grats utk Nick ;D
    blog dia mmg best byk bgi tips2 ^^

    Owh silent reader eh, mcm mana la Nick tu boleh tau silent reader dia kan? hak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab fie pernah komen dekat blog dia 2 kali lepas 2minggu jadi silent reader. Huhu

      Delete
  25. Aku jenis tak der lar suka blog walking nie, tp bila ada orang promote blog orang lain itu adalah salah satu, sumber aku boleh kenal korang plak. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hal lizzie. Nanti boleh la blogwalking sana. huhu

      Delete
  26. fifi nie cantik la!! pheww!!ain dah jatuh cinta ^^

    ReplyDelete
  27. macam best je. nak terjah blog dia jugak la :)

    ReplyDelete
  28. telah muncul penganti belogger populae versi fifie :D
    GUD JOB FIFIE!
    KEEP IT UP!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...