Thursday, 6 September 2012

zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi

Selamat Petang teman-teman,

Hari ini rasa macam nak join segmen je. hukhuk*malu. Ini kali pertama ye aku join segmen, mungkin ini salah satu cara nak dapatkan follower atau reader berjuta-juta lalu jadi artis. Berangan dah. Segmen kali ini dianjurkan oleh zyra yang aku rasa peminat komik kot. Blog dia pun comel je, banyak doodle atau karikatur yang ohsem. 

Bagi korang yang nak join segmen nie boleh la klik dengan link follower datang bertubi-tubi lepas tu ikut je syarat-syarat yang telah ditetapkan. Sangat simple. 



Ini jelah followers yang termampu sekarang. Hukhuk*sorok muka bawah tilam.


 Dah-dah lepas baca nie terus terjah ke blog cik zyra dan join segmen nie. Boleh la mengeratkan sillaturahim ye dok. 


78 comments:

  1. saya antara follower tetap dekat sini. terus menyokong. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Dani, Dani antara follower otai fie. heee

      Delete
  2. blog fie boleh gi jauh lagi nih.

    :).

    tengok orang komen kat entry fie pun dah ramai.
    wan dulu, masa follower less than 100.
    takda pon yang nak datang komen :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, thanks for the support wan.
      Harapnya macam tu lah, tak harap followers berpuluh ribu tapi at least dikenali.

      Delete
  3. hehe...arap2 pas nie boley jadi retis..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaks. Bila eh nak jadi retis tu. haha

      Delete
  4. hyee thanks darl 4 join sekali ^^

    follow sini da (96) nnt mst makin ramai folowers tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai zyra, blog you pun bagus. Itu yang fie join segmen tu.

      InsyaAllah, harap-harapnya begitu. Hehe

      Delete
  5. jln2 kat sini.. :) done follow awk.. follow laa sy jgk.. http://www.ain-fazlin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ain. Thank you darl. InsyaAllah nanti saya visit awak pulak :)

      Delete
  6. datang singgah dari segmen same :)
    99
    tak lupe juga tira nak ajak join GA ni :)


    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    singgah dan join . jangan lupe ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai tirah. InsyaAllah fie join. Fie nie pemalu sikit nak join GA nie. Huhu.

      Delete
  7. Good luck! xD
    semoga bertubi-tubi follower dtg ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you awak. Harapnya macam tulah ye. huhu

      Delete
  8. heyy2 kite pun join segmen yg sama. :)

    ReplyDelete
  9. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html #104 FOLLOW SY JOM

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah awak. nanti singgah ye.

      Delete
  10. datang dari segmen yg sama dan follow anda..jemput ke blog saya...salam kenal

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai aini. Nanti fie visit ye. Thank you

      Delete
  11. NAZ dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah blog naz ye..salam perkenalan ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru je singgah blog awak tadi. Huhu.

      Delete
  12. dr segmen sama phat follow kamu ya

    ReplyDelete
  13. singgah sini. salam perkenalan. sbnrnya kita x join pun segmen ni, tp tumpang blogwalking jee. jemput singgah blog saya yeee. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh takpe boleh kenal-kenal. hehe. InsyaAllah saya datang lepas nie.

      Delete
  14. Follow sini :) dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  15. Hye..datang untuk follow-follow sini.. Jemput ke blog www.kisahsigemok.com pula ya?

    http://www.kisahsigemok.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  16. sara datang follow. ;) dari segmen yg sama. ^^

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama..:) #113 jemput datang blog saya lak..:)
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  19. hit me back :)
    http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  20. singgah segmen ama
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/09/raroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  21. Saalam kenal kepada empunya blog yg comel... datang sini to follow u ^_^

    ReplyDelete
  22. hi ! dtg dari segmen yg sama :) done follow . comel header ! :)
    http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal...dr segmen zyra =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/blog-post_9.html

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  25. dr segmen yg sama

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini. lawat kawan yang join segmen zyraroxx!

    ReplyDelete
  27. ".. salam singgah sini datang dari segmen yang sama..done follow .."


    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  28. Salam..dari segmen yg sama..
    jempot follow Jaja blik..
    ^_^ jempot jugak join GIVEAWAY ni..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  29. 129!!! follow me back:)..http://iera-emilly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. salam perkenalan!
    dtg dri segmen yang sama
    done follow dan jenguk blog neh

    jemput ke blog saya

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum..:)

    Dari segmen yg sama... sambil follow..baca entri blog (:

    ReplyDelete
  32. salam singgah dari segmen yg sama , jom singgah sini pulak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    have done follow here

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum! dari segmen yang sama! eryn dah follow awak! Jemput datang blog saya pula ye <3

    ReplyDelete
  34. hyep.. korn dtg sini plak jenguk blog kamu yerp... jom la ikut jenjalan skali... hehe.. malam2 cam ni je free nak jejalan blog orang... okei...

    ReplyDelete
  35. singgah dari segmen sama...:)

    http://arazua.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi2.html

    ReplyDelete
  36. ouh..patut makin banyak followers mu pix.hehe. nnt dah femes jgn lupe tie ye..huhu

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum... Hyep2..!!

    Miss dari segmen yg sma juga....~ =)

    Done follow here...!!

    Come have a visit to my site.. & dOnt forget to follow me back k?! hee^^

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  38. salam done follow!
    140
    http://syaheerayusof.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  39. oucchh ofsem, adorablenyee! tergoda ai!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-141

    bukti join :
    zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

    entri terbaru :
    Ain dapat 1000 daripada dari kawan-kawan :')

    ReplyDelete
  40. from the same segmen.. konbanwa, nice to meet you

    ReplyDelete
  41. Salam kenal..dari segmen sama.. dah follow kamu #142..
    jemput follow saya pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  42. saya datang dari segmen makcik tiri zyra..mohon sediakan air basuh tangan secukupnya..ehh?saya follow sini.."simpan dalam sentuh" ye..ehh jadah pelik bunyik gugel translate nih -__-''

    http://www.mksyahir.com/

    ReplyDelete
  43. assalammualaikum... salam perkenalan..dari segmen yang sama..

    follow awak..

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  44. Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  45. Datang dari segmen yang sama . Sudi2 lah singgah dn follow :) http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  46. dah join jugak
    http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  47. (┌'⌣')┌Terbang melayang & mendarat kat Blog Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz ni!

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  48. Datang dari segmen yang sama .. Sudi2lah datang blog tisya & follow . Tisya pun dah follow blog ni .
    >>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/09/segmen-by-zyra-roxx-follower-datang.html<<<

    ReplyDelete
  49. singgap jap dan follow,
    semoga follower datang bertubi-tubi..hihi

    http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  50. Salam..sye dtg dari segmen yg sama..
    Done follow here..If u free time visit my blog also.. ^_^

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  51. Salam singgah dari segmen yg samo...:P

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  52. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  53. datang terjah dari segmen yang sama.
    dah follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  54. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  55. BW sambil FOLLOW ~

    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. Aida dari segmen yg sama :) salam kenal tuan blog yg ohsem.

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  57. polo bertubi-tubi!!!hehe

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  58. Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  59. Singgah dan follow blog yg comei ni ^^ Jum singgah dan follow saya balek ya ! Ni linknya > http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  60. Hi salam kenal dan follow sini #212, follo back here http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  61. Salam kenal :)
    Done follow
    Jemput ^ follow balik yaa & like fb ^__^
    TQ

    ReplyDelete
  62. http://www.sitinorizamishak.com/2012/10/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi2.html

    ReplyDelete
  63. de segmen same..done folo sini..singgah nanti ye..

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    wpn mmg dah folo nk jgak letak kan..sengal..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...