Wednesday, 12 September 2012

Wordless Wednesday 4




Dah ini apa kes pulak nie. Any ideas?

51 comments:

  1. LOL
    anak2 dia menunjukkan rupa sebenar parents2 xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kan. Itulah anak2 kena buat plastic surgery jugak kot

      Delete
  2. Replies
    1. haha. kan dani. nanti kena buat plastic surgery dekat DNA

      Delete
  3. tu kt sarawak tu...aah opsyen math..tp skrg dah jd ngaja sains..hehe

    ReplyDelete
  4. kantoi dekat anak-anak dia.. nice..:)

    ReplyDelete
  5. hahaha, sabar jela. kna start saving la tuk wat plastic surgery ank2 plak nnti ;p

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Maaf tidak dapat dikenalpasti. haha

      Delete
  7. only in korea hehhehe

    agak agak, kat malaysia ni.
    berapa peratus yang buat plastik surgeri?

    ReplyDelete
  8. nak dapat BE tu amik masa jugak..trafik tinggi pun belum tentu dapat BE..blog trafik rendah ada pulak yang dapat..nak cepat, selalu la buat entri pasal nuffnang tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay okay. Nanti fie try, sorry banyak tanya. Biasalah budak baru belajar. Huhu

      Delete
  9. bila fie bukak nuffnang.
    dah sign in semua.
    fie tengok kat top right.
    ada gambar profile kita dan tulis status kita.
    sama ada glitt ataupun tak.

    wan pun ambik masa jugak nak dapat glitt.

    nak dapat BE pun ambik masa jgak.
    setuju dengan Bro Nick tu cakap.

    fie kena selalu tanya soalan kat nuffnang.
    biar dia kenal kita.
    biar dia rasa kehadiran kita dalam dunia blogging ni.

    nak tanya soalan ape?

    godek godek website nuffnang.
    dan tanya yang mana tak tahu.
    tak kisah apa apa pun.

    nak tanya pasal glitt pun tak ape.

    dan ayat intro tu kena manis manis la.
    hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wokey, will try. Hari tu dah check fie dah gillter. Huhu.

      Delete
  10. eh, yang tudiaaa tu profile wan gak.

    bloglist wan ada kat situ.

    bloglist kat blog first wan ada kat bawah.

    ReplyDelete
  11. haha..ni la realiti kt korea skg...
    semua plastik..tp rmi jgk org malaysia suka dgn plastik2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaysia tak adalah obses sangat dengan plastik2 nie. Yang suka cucuk sana sini. Tajamkan hidung besarkan mata lebihkan bibir. haha

      Delete
  12. Mula2 ena xfhm ape yg gambar ni nk smpaikan, then, perghhhh berbeza siot!!! tulah, sepandai2 manusia mengubah sesuatu, akhirnya pecah juga tembelangnya... bersyukurlah ape yg ade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fie pun sama, mula-mula dah pelik. Tapi lama baru paham. Itulah syukur jelah dengan apa yang tuhan bagi. Jangan pandai-pandai nak tukar sana sini.

      Delete
  13. haha.. sepet sume mata anak dia. korea memang banyak plastic surgery

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korea memang famous dengan benda nie. Yang paling ramai orang Korea buat sambung tulang nak kasi tinggi.

      Delete
  14. hahahahahahahahahaha K A N T O I !

    ReplyDelete
  15. itulah tu...
    nak buat macam mana... plastic surgery bukannya boleh diwariskan... melainkan anak dia dah besar nanti buat jugak benda yang sama..
    alahai kesian... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diharap anak jangalah buat macam nie. Tapi mana nak tumpah kuah kalau bukan ke nasi kan. Huhu

      Delete
  16. plastic surgery sangatttt. HAHA. kesiann anak-anak. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak2 menjadi mangsa. Seperti anak angkat. HAha

      Delete
  17. subhanallah..handal2 manusia ubah sana sini tapi ciptaan Allah itu paling hebatt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah dhia. Manusia bila dah hilang pedoman

      Delete
  18. Replies
    1. Rasa nya nie untuk iklan kot janna. Huhu

      Delete
  19. Replies
    1. Tak sayangg. Fie jumpa dalam fb. Hehe

      Delete
  20. yeahhhhhhhhhhhh
    finally boleh commment
    sukaaaaaaaaaa!

    fie
    lama tau lya tunggu fie remove word verification ni..
    sob sob sobbb
    sbb lately lya tak boleh comment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry lya, takde orang yang report dekat fie, fie pun tak tahu. huhu. Sekarang dah free dari semua itu. yihaaaa

      Delete
  21. sepet gileee. hahah. memg kantoi hbes la kat situu. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, patut lah kaalu tengok korean movie tengok orang lalu lalang biasa-biasa je. Rupa-rupanya ini lah rahsianya

      Delete
  22. betul2..anak2 dah runjuk rupa sebenar parents...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian anak2 jadi mangsa keadaan. hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...