Thursday, 27 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Di petang yang redup dengan gaya menulis yang santai sambil bertinggung manakala laptop di atas lantai beralas kan permaidani bulu kambing ke ayam ke entah tuan belog rasa terpanggil untuk menyibukkan diri menyertai segmen yang dianjurkan blogger yang suka bagi freebies. hiks.

Rasa rasa nya ini kali kedua gua sertai segment, memang gila segment barangkali. Huks. Sebenarnya tuan belog tak tahu dah nak tulis entry berkaitan apa rasa bosan amat lantas tidak mahu blog terbiar sepi menagih simpati belog belog kesayangan lain maka takpe lah meh la kita sertai segment. untung sabut timbul untung blog followers ramai. Huahua. Apa jugak la yang aku repek kan nie. udah la meh kita masuk ke babak seterusnya/sepatutnya.

Disini ye saya Fifie merasmikan diri saya menyertai segment yang dianjurkan oleh nabila medan.
Follower sekarang sebanyak ini sahaja, berharap sambil menambah bilangan followers dapat lah menambah ikatan sillaturahim antara para bloggers. Baru 187 dan sasaran tidak ada. Tidak kisah berapa pun asal bertambah. Huks. Niat suci harus diberitahu.


Dengan ini tuan belog ingin mentag dua kawan blogger yang lain, yang pada ketika sedang menaip entry ini aku teringatkan dia. Hiks..

zati teman satu uitm dengan jna teman baru


80 comments:

  1. eh! macm name kitew je..
    YELAHHH confirm sy yeayyyy hahah
    fie bole faham kan dgn lebih lanjut tentang segmen ni?? serious xberapa faham *saya budak baru belajar fie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti fie pergi balik ke blog jna ye. Huhu

      Delete
  2. hahah gd luck2 ;D
    semoga byk follower dpt tangkap ^^

    ReplyDelete
  3. hopefully dapat target yg disasarkan..selamat bersegmen fifie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. dhia boleh join jugak. Fie takde target lagi. huhu

      Delete
  4. wewittt..ingt tangkap lentok dah td.tangkap follower rupanya fie. slamat berkenalan dgn blogger2 baru! :)

    ReplyDelete
  5. boleh pulak main "tangkap-tangkap" yer..? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangkap muat pun voleyy apa. haha

      Delete
  6. auwww...so sweet teringat kan kite time tgh menaip tu..heheh..baik2.nanti saya buat ye..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. yelah aku kan sweet sokmo. huhu

      Delete
  7. tak apa fie.
    nanti, makin bertambah lah.
    follower fie tak banyak.
    tapi entry macam orang dah lama blogging!.

    happy blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu sebab apa ? Sebab fie dah ada dua blog sebelum nie. hahaha.

      Thanks wea

      Delete
  8. tangkap...jgn sampai terlepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan fie tambat hati para followers tercinta. Hiks

      Delete
  9. Replies
    1. Walaikumsalam,

      Takpe sambil tambah follower tambah reader sekali.

      Delete
  10. Good luck fifie... moga dapat tambah bilangan follower... tak bertambah pun tak pe.. yang penting aktif berblog... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tulah kak nora, aktif nie pun sebab untuk followers yang dah ada. Hehe

      Delete
  11. Dat dapat tangkap blog awak..hehe

    http://hanifredland.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. Salam n hye fifie~!!

    Dtg dr segmen yg same..
    dh follow sni.. O(≧∇≦)O
    thanks jenguk blog sy td..
    salam knal ye~..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal nisa. Thank you back :)

      Delete
  13. Done follow u back... nak perfume Free jom joint my GA...

    ReplyDelete
  14. fifie, haishh kamu sngt canti. tq follow blog liz, umu fifie ni berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Thank you liz, 23 dah tua. Sobs :( Hehe

      Delete
  15. salam kenal cik fifie pekabar'.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak cik tirana. Sehat je. Awak sehat ?

      Delete
  16. saya dah follow sini... jgn lupe follow me 2,,,, tq n luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak. Nanti saya balas kunjungan ye :)

      Delete
  17. askum,

    salam perkenalan. Dari segmen yang sama, harap dpt kenalan baru. walaupun saya byk merapu je dlm blog sy.

    ReplyDelete
  18. done follow.. dtg tangkap dan terjah dari blog yg sama :))

    ReplyDelete
  19. good luck....Cantik blog ni mcm tuan nye jugak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Thanks lela. Join la sekali.

      Delete
  20. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. tangkap kan untuk nana sekali fie. hihi :)

    ReplyDelete
  22. awak dh lama tangkap kite Fie . Hiks :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks. Hati sudah terikat. Ehem thank you bungaaaa

      Delete
  23. TANGKAP CIKKAQ KITE YG CUN MELECEN NI .. 202

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dah lama tangkap awak. hehe

      Delete
  24. hye owner ,saya dah follow sini tau .

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tangkap awak. Thank you wniy :)

      Delete
  25. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah awak, after this I will :)

      Delete
  26. fiee ;') na da try buat segmen ni..tatw nape xbole pun ambek banner ni sob..sob.. tlg !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah yeke. Nape eh. Na dah try right click tak ?

      Delete
  27. Singgah sini :'D thanks sudi follow ..

    ReplyDelete
  28. datang singgah sini dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  29. da fie tp xmenjd...eeee lembap laa na ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na pergi dekat blog tuan dia lah, yang nabila medan tu. Try tengok elok2 apa yang dia suruh buat. insyaAllah menjadi. hehe

      Delete
  30. Ting tong , saya datang . Done follow :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin_27.html

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum fifi...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  32. salam kenal...tq singgah blog kami

    ReplyDelete
  33. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cikbudu. fie dah lama follow awak :)

      Delete
  35. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here.. ! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye cik aimi, dah like contest u dekat fb model tu. hehe. Anyway, congrat ye.

      Delete
  36. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  37. Dari segmen yang sama,

    Terjah sambil follow,

    Jom follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    231

    ReplyDelete
  38. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  39. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  41. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...