Friday, 21 December 2012

22th Birthday Giveaway

Malam nie aku rasa boring sangat, wanRafiq tidur awal since dia penat bergelumang dengan  final for a week. Then tadi tengah blogwalking di belog belog kesayangan tertarik pulak dengan satu giveaway organised by this future doctor for her 22nd coming birthday. Hadiah memang banyak iaitu sebanyak 22 dan automatik lah pemenang pun akan ada 22 kan. Hikhik. Itu yang gua rasa tertarik tu, terus cepat cepat tekan button pensel untuk write new post. 

Probability nak menang tu tinggi lah sikit since aku nie jenis yang susah nak menang kalau ada cabutan bertuah ke apa ke. Cuba teka hadiah apa yang korang bakal dapat? Yeayyy banyak dan menarik semua super ohsem kot. The winner will be choose using random.org. Tertarik tak tertarik tak kalau rasa tertarik nak join jugak boleh cepat cepat tekan sini. Giveaway nie bermula hari ini 22/12/2012 hingga 22/02/2012. Lepas tu follow je all the rules stated there, as easy as ABC.



p/s : Anis saya join. Yipeeee

9 comments:

  1. Yeay! Thank you for joining my giveaway and good luck ^_^
    will update contestant link soon :)

    ReplyDelete
  2. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. all the best :) sya pun join juga

    ReplyDelete
  4. visit my blog too http://akmakhaieri.blogspot.com/..

    ReplyDelete
  5. dari segmen same..follow sni
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal datang dari segmen sama..done follow
    jom singgah http://sweetmamaintan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam..Wann datang dari Giveaway yang sama..Semoga Berjaya ya :)

    >>>22th Birthday GiveAway<<<

    ReplyDelete
  8. Hai akak comel ...ngee
    Good luck,dear. Nak gift lebih x. Join sini
    - http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
    - http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html
    - http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome.html
    - http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway_12.html

    Byak lak hihihi..peace ≧◠◡◠≦✌

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...