Tuesday, 4 December 2012

Pendirian

Belog picisan yang kadang kadang unique view pun tak sampai 100 kalau dah empat lima hari tak update tapi masih disedari few blogger yang ohsem. Serius tangkap leleh. Tak sangka hari tu sorang blogger famous dari negeri bawah bayu tak silap offer untuk buat header free untuk I ya. Terus aku rasa aku dah jadi retis, orang nak sponsor itu ini. Hahaha. Imaginasi harus lebih ye adik kakak.



Ibarat pepatah orang tua tua dulu kala, rezeki jangan ditolak bala janngan dicari. Orang dah nak bagi header free, ambil jelah kan. Lagipun serasa aku dah lama jugak aku pakai header sekarang, lama lah compare dari header header yang dulu. Bertukar ganti ibarat tukar baju sehari hari. Nampak tak dulu aku rajin, sekarang bukan tak rajin cuma busy sikit. Huahua

Hari tu lepas berbalas email dengan cikFy nie, makanya dia dengan senang hati hadiahkan aku empat keping ke buah header. 4 ye, bukan 1. Rajin gilos cikFy nie. Dalam empat empat tu juling mata aku mencari mana satu kah yang menjadi idamen kelabu. Makanya jeng jeng jeng. CikFy yang terpasang sekarang tulah yang saya pilih. Hikhik.

Terima kasih Fy sebab bagi header free, tak tahu nak reply apa. Nanti fie pandai buat doodle fie kasi lah awak satu. Hukhuk. Nie tengah fikir nak tukar semua benda dekat belog. Aku sekarang tengah jatuh hati dengan Tiffany Blue dan Mint Green oh maklum lah aku jenis orang tidak berpendirian tetap, kejap aku suka A kejap lagi B. Cuma si cintaHati ( tiru Shila Amzah) je yang masih berpendirian tetap, teguh dan jitu. Hikhik.

40 comments:

  1. wah..header dah baru..cantik lah..hehehe..lepas ni makin ramailah yang berminat nak masuk blog ni..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Harap harap lepas nie dapat lah jadi famous macam boni ye dop. hikhik

      Delete
  2. wahhhhhh~ untungg laa dye..
    nak nak nak jugak
    kekeke

    Fie nak tak jd model utk berhijab?MINAT x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik. Ala na tempah lah. Murah je rm3 kot kalau yang fie tempah dulu. hehehe.

      Erkkk kenapa ? Minat lah jugak tapi macam tak sesuai. hahaha

      Delete
  3. lawa sungguh header ni, simple tp gojes! tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Kan. Nampak lah gaya orang berusia sikit. Huahua

      Delete
  4. untunglahhh dpt header baru. yg kte ni pening pale maen cs ha smata2 nk wat header..hahaha.. yg las2 jadi migrain kt kpala n bukannya header baru pun cik fie uii..ape kate fie lah yg wat kt indah sbijik. hehe. indah pun sukaaaaaaaaa both colours! mmg kita ni skepala lah fie bab2 mnde cmni. jodoh hape? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu lah pasal Indah banyak betul persamaan kita kan. Hehe. Alah indah tempah je dengan orang, yang fie guna dulu fie tempah rm3 je. Mudah tak pening kepala kita nak godek cs. hahaha

      Delete
  5. Wahh..patut la nampak lain..fifie dah ada header baru..hehe..cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha biasalah menukar pakaian belog. Kikiki

      Delete
  6. cantiknya header baru. Fy tu memang pakar bab buat header simple tapi cantik gila ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dani lagi best boleh tukar karikatur tiap tiap hari dekat header. Hikhik

      Delete
  7. sys,header ni lagi owsem dari dulu..simple but nice..suka laa..hee..

    Pandangan Dari Chot:
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/terima-seadanyajangan-expect-lebih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thank you chot. Aisyyy harap lama lah pakai header nie. Kikiki

      Delete
  8. wahh bestnyaa dpt header free.. nad smp skrg x reti nak edit header tu.. hentam aje :) heee.. nice header awk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala nad takpe takde header cun, nad sendiri cun sangat sangat okay. Fie tengok sebijik macam wawa zainal. hehe

      Delete
  9. alahai bestnya. takda orang nak buatkan utk kita jgk ke? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa sudah tu kenapa si pembuat header ah. Kuikui

      Delete
  10. waaah.. xsabar nak tengok header baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. hana this one is the new one. hikhik.

      Delete
  11. wahh untungnyaaa dapat header freeee... ish! jelesnyaaa.. dah la cantik.. hehehe... btw, ena suka combination warna blog sis.. cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha alahhh ena tu lagi hebat pandai godek sendiri. Nie combination color orang kahwin sekarang nak kahwin takde duit lagi so kita apply dekat belog dulu. Kuikui

      Delete
  12. dah perasan header kak fifiee sejak entry yang sebelum ni . hiks . tung ah dapat header free , kite ni pung terkial - kial nak buat header sendiri :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk header cantik gilos tu pun terkial kial buat ke ayu ? hehe. Eh thanks untuk nama ubat tu.

      Delete
  13. oh ye , ubat yang kita pakai tuu nama dia dermafal :3

    ReplyDelete
  14. wiwiittt dapat header baru tuuuuuuuuuuuuu=)

    ReplyDelete
  15. simple but nice okay ! ada baki lagi 3 bak la sekeping fie kat nana..nana suka header simple2 tapi tak reti nak buat jadi simple. arghh apekahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh fie suka yang awak punya, pwincess. hehehe. cute ah nana, nana kan pandai CS.

      Delete
  16. tuh la cntik la headr ni fie simple kaler pink pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu sesuai dengan tuan belog yang minat pink terlampau. hahaha

      Delete
  17. Alamak malunya. Siap printscreen lagi. >< Fy bukanlah blogger famous pun! Btw,sama-sama,sorry kalau tak cantik dan simple sangat! Hihihi. Dont worry,tak harap balasan apa pun. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahhh nothing to be shamed of fy. Hehe. Thank you sangat sangat, semua puji lawa header nie.

      Delete
  18. baru nk tegus header fifie..gojes gitu..lama tak datang sini, al mklum busy siket

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita paham cik sarah. hehe. rindu cik sarah

      Delete
  19. patutla header comel kemain..sikit sikit lama lama jadi bukit nak up jadi blogger retis kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...