Thursday, 13 December 2012

Kekasih Wan Zack Haikal

Sebenarnya aku tidak berapa sampai hati nak share story nie mahupun nak tulis pun dah tergagap gagap nie. Aku tahu someone's heart going to be broken into pieces bila baca kisah ini. Maaf wahai teman tersayang, nana jangan sedih sedih tahu. Kuikui

Pasti semua orang kenal siapa Wan Zack Haikal pemain Harimau Muda yang sekarang terpaksa direhatkan atas sebab kecederaan, dan pasti juga ramai gadis tergilakan beliau (tidak termasuk aku). Musim nie giliran wan zack pulak famous sebelum sebelum nie sana sini sibuk berkisah pasal KFCM dan Safee Salee dan tidak kurang juga pasangan kembar. Namun aku tahu ramai yang bakal patah hati bila wan zack juga sudah berpunya. Sobs sobs.

Untuk pengetahun semua kekasih hati wan zack bernama Izzati yang juga seorang artis ( tapi aku tak kenal) nama famous atau nick name adalah Zzati. Nak pronounce macam mana aku tak tahu, ketar bibir dok sebut z dengan cepat macam tu. Huahua.


Le' awek of Wan Zack Haikal
Apa apa pun besar harapan saya agar Wan Zack dapat mengekalkan prestasi permainan yang cemerlang. Semoga bahagia dengan teman tercinta.



Ini antara video dari Zzati-malu malu mahu. Aku curik dari encik YouTube

71 comments:

  1. Replies
    1. tak baikkkk tau awak Nia. hahaha

      Delete
    2. Nia : Agaklah. Fie pun rasa macam tu. Hahhaa

      Nana : Ololo jangan majok majok tau

      Delete
  2. hahaha comel kan awek abg wan zack ^^ kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak lah awak. Cantik awak lagi. heeee

      Delete
  3. untungla dia..hahaha..smoga Malaysia menang malam ni.. :)

    ReplyDelete
  4. awek WZH ni memang cun. sama padan lah tu. kesian peminat WZH, mesti kecewa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. Kan FD, dalam Fb tu ramai yang bercakap pasal WZH nie.

      Delete
  5. wuuu. bape game da dia takde. frust jap fie ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. indah pun minat dengan dia. Rugi tak tag Indah sekali. Haha

      Delete
  6. Harap-harap Wan Zack jangan Jadi macam Apex Sudahlah..Jangan timbulkan Kontroveri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe InsyaAllah tak, kalau dia tak lupa diri mungkin benda nie boleh dielakkan.

      Delete
  7. all de best harimau malaya mlm ni!

    ReplyDelete
  8. alaaaa...melepas sudaaaa.ahakkkkssss :p btw, gf die mmg cun ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa sabar sabar. Hehe. Jangan nanges tau

      Delete
  9. Nasib bk sy xjadi abg wan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Apa salah jadi abg wan, confirm rebutan ramai

      Delete
  10. eh whose call my name?? hahaha prasan sngguh! hope msia menang malam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha okay kalau mum aku tak nak jealous tie. Aku sokong!

      Delete
  11. akak x kenal sangat pemain bolah ni...hehe...tp sokong jer la...eee, geram tgk bola malam ni....macam x adil jerr....


    **akak amik tempahan doodle..cek sini --> http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/p/hire-me.html ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah akak, rasa nak sepak je ref tu. Nampak sangat pilih kasih. Tak adil betul.

      Okay kak thanks. Nanti nak tempahhhh. hhe

      Delete
  12. eh eh tadi dah komen dah hilang pulak. aikkk. -_-'

    gosip je ni fie gosip. hahaha *sedapkan hati*. wan zack tak tau, i pun boleh nyanyi kalah zzati tu. ahh zZZzzzZZ. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. Na kalau na jadi penyanyi fie sokong,boleh bagitahu dekat orang wey tu nana kawan aku. Haha

      Delete
  13. dah pernah terbaca sebelum ni tentang kekasih pemain bola tuh.. tapi still tak kenal artis tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah pha is, dah few times tengok utube tu. Masih tak kenal

      Delete
  14. Sat lagi nana nangis bawah bantal kan fiee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah fie rasa pun lyaa, jap fie tanya dia. haha

      Delete
  15. awek buleh terkenal samaa ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. fie pun rasa macam tu. awak terkena tempias nie

      Delete
  16. cantik + hansem = okla tu....hope bg kekuatan n inspirasi lagi kt wan zack utk berjuang dlm arena bola sepak negara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Women are always the back bone of the men :)

      Delete
  17. pemain-pemain kita pun ada musim populariti dia kan ?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah mya. Kalau dulu turn si kembar, lepas tu KFCM, Nazmi faiz dan sekarang turn wan zack. haha

      Delete
  18. comel2 hehehmmg untung la wan 2 heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahh pakjoe pun untung apa. hehe

      Delete
  19. nasib baik aku tak kenal sape mamat ni kalo xdiberitahu dia seorg pemain bola. kalo x nangis juga mcm minah2 di luar sana yg minat kt mamat ni. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Alahh jangan nangis please. Kan dah jadi bini orang.

      Delete
  20. kekasih pemain bola memang cantik2 semua ya, lah saya yg bukan pemaen bola bisa gak kebagian nih hehehe

    ReplyDelete
  21. terjah...
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nurul :) InsyaAllah will visit later

      Delete
  22. oh.. x kenal pown smua.. haha

    p/s: new follower :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sama lah nie pun baru kenal. Thank you ijat :)

      Delete
  23. huhuhuhu lawa la! huhuhuhu. kenapa erk pemain bola semua dapat yang lawa2?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab duit kot. haha. entah lah sue.

      Delete
  24. xkenal 2-2nya sekali
    sorry wan zack, ai xtgk bola...kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ala kesian lah wan zack kak no tak kenal dia.

      Delete
  25. Fieeeee tolong email Na ASAP huneystar@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay na, kejap ye. Email fie bengong. Hahaha

      Delete
  26. kite bw sini.....terberkenan pulak nk follow blog ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Thanks Yatt, dah reply kunjungan awak.

      Delete
  27. asal main bola mesti dapat awek meletup letup..kan fie..:)

    ReplyDelete
  28. Kan ida. Fie pun perasan macam tu, walau pemain bola tu tak hensem sangat. hehe

    ReplyDelete
  29. annur tak minat bola,tapi papapun wish all the best utk dorang...utk fie jugak,hehe~

    ReplyDelete
  30. haha lawaklah fie dgn nana ni !
    kite tk rasa wan zack ni hensem :p
    eh awek dia ni pelakon ke apa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana je kan fie dah tulis tidak termasuk fie. Haha. Penyanyi kot, entah tak kenal. hahaha

      Delete
  31. Zzati. Bila tengok tu automatic dalam otak sebut cam 'zek-zati'. Hahaha. Zed Zati kot, saudara Zed Zaidi. Hahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aip aip mana boleh sebut nama zed zaidi disini, karang kena check ada permission ke buat belog nie. Haha

      Delete
  32. ada gambr dia pakai tudung lagi cun
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/senarai-entry-entry-terbaik-dari_26.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...