Tuesday, 18 December 2012

Wordless Wednesday 9



Kevin Systrom is a CEO and co-founder of Instagram, an application of photo sharing for android and iPhone users. Graduated in 2006 from Standford University with a B.S in management science and engineering. He only 27 when he first started the Instagram on 2010 and on April 2012, Instagram was sold to Facebook for $1billion in cash and stock.



sources : Instagram and www.inc.com

24 comments:

  1. hmmm... aku nak jual apa kat Bill Gates ni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau aku, aku jual budu. For sure dia tak pernah makan budu. haha

      Delete
  2. Hey, thank you fifie!!.
    hehhe



    Nok jugok ada instagram nanti.
    BB takleh instagram :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie mesti wan nie. hahaha.

      Beli lah samsung. heeee

      Delete
  3. perghhhh hensem lak tu.. i loike... hahahahah gatai ena ni kan kak.. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha takpe ena kita gatal dengan orang kaya je. Muahahaha

      Delete
  4. muda yang hensem dan kaya . i like :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. I loike too dik non oiiii. Hahaha

      Delete
  5. mudah2 jer jadi kaya...

    meh lawat lah kat blog sy yg tak seberapa nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/

    jangan lupa follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe untung kan dia, eh eh fie dah lama follow awak dan komen.
      Alah tak ingat la tu. Huhu

      Delete
  6. instagram bernilai 1 juta? wahh kayo ler dia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah jaa, kaya gila kan. Adehhhh untung orang nie.

      Delete
  7. add instagram aku weyh..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nama kau. Faiq ke. Nanti aku cari.

      Delete
  8. Replies
    1. Hehehe best kan. muda muda dah kaya

      Delete
  9. baru tahu..hebat! terus jadi billionaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah fendy, memang kagum gila bila baca profile dia. hehe

      Delete
  10. meh fie..jadi cam dia jugak..xyah penign2 nak g inteview.ahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...